A Galériák megtekintéséhez kattintson a képre!

A Balaton Art Alkotóközösség nyílt alkotóestje (2020/02/15)

19.00-24.00

“Széllel szembe” – Jordán Tamás stand up estje (2020/02/16)
Jordán Tamás rendkívül szellemes stand up comedy-vel rukkolt elő, Széllel szembe.. címmel. Történeteket mesél, köztük sok színházit, úgy, hogy a beszédfolyamba verseket sző. De úgy mondja a költeményeket, annyira természetes hangon, mintha csak diskurálna, folytatná a sztorizást. Vicc, adoma, groteszkbe hajló história és Karinthy, Kosztolányi, Radnóti, József Attila, Ady, Babits egybeolvad. Döbbenetes tömör bölcsesség jól érzi magát a bő lére eresztett sztorizás közben. Könnyed történetek túlmutatnak önmagukon. Fantasztikusan széles hangulati és érzelmi skálán játszik. Az előadás 2013-ban megkapta a Vidor fesztivál különdíját „példaértékű műfaji újításáért”.

Kardos Horváth János koncertje Vonyarcvashegyen (2020/02/15)
A Kaukázus zenekar frontembere önálló műsorral lépett a közönség elé! Elhangoztak többek között az országosan ismert Kaukázus dalok is, mint a Teszkó, a Honvéd, Tartós béke, vagy a Földlakó, mely talán a legéletigenlőbb dala! 

Vonyarcvashegyi Farsangi bál (2020/02/14)
A február 14-i batyus, jelmezes farsangi bálra megérkezett vendégek, (többek között a néptáncos, a műtősnő, az ördöglány, a süni, a szelíd motorosok, a steptáncos, a varázsló és még sokan mások..) vidám hangulatban töltötték meg a művelődési ház nagytermét. A jelenlévők szavazása eredményeként a legjobb jelmez díjat a “piroska és a farkas” páros nyerte el! A jó hangulatról Jónás Tamás (Giotto) bűvész és a Gin-Tonic zenekar gondoskodott!